• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

11 Bergen MTB tocht bij de Adelaar

MOUNTAINBIKE - Op Zondag 10 november is het weer zover; de 11 Bergentocht van De Adelaar. De landelijk bekende tocht voert de deelnemers door hele mooie heuvelachtige gedeeltes van de Veluwe! Er zijn weer 3 afstanden, 26, 40 en 55 km! Bij de start is Scan en Go mogelijk. Voorinschrijven is niet mogelijk. Starten is mogelijk van 9.30 tot 11 uur. Niet NTFU leden betalen 7 euro, PLUS gebruikers en NTFU-leden 5 euro. 

Deze routes zijn als gpx bestand te downloaden. Er is een halteplaats voor wat eten en drinken. De routes van 40 en 55 km lopen zelfs 2 keer langs de verzorgingspost! Ook kan daar eerste hulp bij materiaalpech worden verleend!

Na afloop kan er in het clubhuis natuurlijk bijgepraat worden. Ook douchen is mogelijk en de fietsen kunnen worden afgespoten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn