RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AGOVV verspeelt in kwartier bekerstunt

VOETBAL – AGOVV speelde dinsdag voor de beker tegen Opheusen en vloog via strafschoppen uit het toernooi. DFS Opheusden bekerde verder.

Met nog 15 minuten te gaan leek er weinig aan het handje voor de mannen van AGOVV. In de bekerkraker tegen de koploper in de eerste klasse D, DFS Opheusden.

De Apeldoorners stonden met 4-1 voor dankzij treffers van Maikel van der Wijk en Marco Bosz voor de rust en Moreno Schoenmakers en Marco Hopman na de theepauze. Toch ging het uiteindelijk toch nog helemaal mis op sportpark Berg en Bos.

In het laatste kwartier kwamen de gasten namelijk weer helemaal terug in de wedstrijd en in de blessuretijd viel zelfs de gelijkmaker, waardoor strafschoppen de uiteindelijke beslissing moesten brengen. Waar bij Opheusden alle vijf de penalty’s erin gingen schoot Niels van Geerenstein voor AGOVV als enige mis, waardoor voor de Apeldoorners het bekeravontuur voorbij was.

Uitslag

AGOVV – DFS Opheusden: 4-4 (2-1). DFS Opheisden wint na strafschoppen (4-5)

Doelpunten AGOVV: 08. Maikel van der Wijk (1-0), 30. Marco Bosz (2-1), 59 Moreno Schoenmakers (3-1), 75. Marco Hopman (4-1)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.