RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Albatross en Robur schieten weinig op met punt

VOETBAL – Albatross en Robur speelden zondagmiddag gelijk in de derde klasse B. Met dit ene punt schieten beide ploegen weinig op.

Albatross

Albatross had zondagmiddag stappen kunnen zetten in de strijd tegen degradatie maar dat gebeurde niet. In een oersaaie wedstrijd hielden Colmschate en de ploeg uit Ugchelen elkaar in evenwicht. (0-0).

Het amusement moest zondagmiddag voornamelijk uit de speakers komen. Op het veld konden de laagvliegers van 3B, thuisploeg Albatross en nummer laatst Colmschate, geen moment bekoren. Het duel eindigde dan ook zoals het begon, 0-0.

In de eerste helft was er maar één gevaarlijk moment. Albatross-aanvaller Julian Kirchhoff kopte over. Na de pauze gebeurde er weliswaar iets meer voor beide goals, maar gescoord werd er niet. Het spel was even erbarmelijk als voor de pauze.

Robur et Velocitas

Ook Robur et Velocitas moest eveneens genoegen nemen met een gelijk spel. Tegen Helios, de nummer drie in 3B werd het 1-1. Robur is de huidige nummer zes en had bij winst weer een beetje dichter bij de top in 3B kunnen komen. Dat gebeurde niet. Voor de rust werd er niet gescoord. Na de pauze zette Remon Koster Robur op voorsprong. Aangezien dit in de 89e minuut gebeurde leek de winst binnen maar niets was minder waar. Even later schoot Roy Smeitink voor Helios de gelijkmaker binnen, zodat beide teams alsnog genoegen moesten nemen met één schamel puntje.  

Uitslagen voetbal 3B

14.00: Helios - Robur et Velocitas: 1-1 (0-0)

14.00: Albatross - Colmschate: 0 – 0 (0-0)

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn