RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Alterno veroordeeld tot degradatiepoule

VOLLEYBAL - De vrouwen van Alterno hebben de wedstrijd tegen concurrent Peelpush woensdagavond verloren en zien daardoor de achterstand op zowel Fast als Peelpush verder oplopen. Woensdagavond werd het 1-3 voor de ploeg uit Meijel in de Alternohal. Peelpush staat slechts één plek boven Alterno en een overwinning tegen deze directe concurrent voor degradatie was zeer welkom geweest.

Wedstrijdverloop

De eerste set ging met 23-25 nog maar net verloren, maar daarna zakte het vertrouwen bij Alterno steeds verder weg. Ook de tweede set ging naar Meijel. Ondanks een opleving in de derde set, die werd gewonnen met 26-24, waarbij Peelpush ook nog een setpoint miste, ging het in de vierde set weer mis. Peelpush liep hierin al snel uit en het verzet van Alterno bleek vrij snel gebroken (12-25).

Play-outs

Met twee duels te gaan is Alterno al veroordeeld tot het spelen van de play-outs. Omdat het Talentteam niet meer meespeelt, begint de Apeldoornse ploeg als nummer laatst aan de driekamp. Daarin zal het waarschijnlijk weer tegen Peelpush spelen en is ook de kans groot dat het FAST weer als tegenstander krijgt.

Uitslag

Eredivisie: Alterno - Peelpush 1-3 (23-25, 17-25, 26-24, 12-25)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn