RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Alternomannen foutloos tegen hekkensluiter

VOLLEYBAL – De mannen van Alterno hadden vrijdag in 3B een plezierig en ontspannen avondje tegen OMS (4-0). De lijstaanvoerder kwam tegen de hekkensluiter dan ook geen moment in de problemen. Trainer Lars Olav Massa gaf al zijn spelers ruim speeltijd en hoefde geen rekening te houden met de tactiek van de tegenstander of met eigen, minder functionerende spelers.

Ervaring versus jeugdig talent

Het meespelen van de ervaren Mast, van Zuidam en Langendijk gaf de jeugd in het veld de nodige rust en het vertrouwen om na een gemaakte fout de volgende bal weer met vertrouwen tegemoet te zien. De jonkies konden zich dan ook continue spiegelen aan het drietal, dat natuurlijk enige jaren geleden nog op eredivisieniveau acteerde. Dit kwam zichtbaar ten goede aan het niveau van deze nog lerende groep. Zelf een hilariteit opwekkende actie van Wouter Langendijk (een sprongservice die helaas niet over maar onder het net ging), werd eigenlijk snel weer ongedaan gemaakt, waardoor ook de slotset met een vrij ruime marge naar Alterno ging.

Programma

Komende weken zullen de mannen van Alterno nog even flink aan de bak moeten, alvorens aan het kersreces te kunnen beginnen. Eerst staat woensdag het bekerduel tegen Webton Hengelo 2, dat bovenin de derde divisie A meedraait, op het programma. Op 13 december volgt dan de thuiswedstrijd tegen SSS3, de huidige nummer twee. Het verschil op de ranglijst bedraagt momenteel drie punten, in Apeldoorns voordeel.

Uitslag 3B:  Alterno - OMS: 4- 0 (25-20, 25-14, 25-19, 25-15)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn