RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn met negen teams naar landelijke Jeugdvolleybal finales

VOLLEYBAL – Op het Nederlandse Open jeugdkampioenschap (NOJK) vonden afgelopen zaterdag de halve finales plaats. Negen teams uit Apeldoorn wisten zich hier te plaatsen voor de finaleronde.

Dynamo reisde met acht teams af naar de diverse sporthallen, daarvan wisten vier teams zich voor de finaleronde op 11 april te plaatsen. Bij plaatsgenoot Alterno waren er nog zeven teams in de race voor een plekje bij de beste acht ploegen van Nederland. Het lukte de ‘Groenen’ uit de Maten om vijf teams in de landelijke finaleronde te krijgen.

Bij Dynamo gaan Jongens A, Jongens D, Meisjes A en Meisjes C door. Alterno zal met Jongens B, Jongens C, Jongens D en Meisjes A en Meisjes B aanwezig zijn tijdens de eindronde van het NOJK.

Met de vijf geplaatste teams is Alterno weer een van de hofleveranciers voor de finaleronde. Alleen Sudosa uit Assen scoorde met zes finalisten net iets beter.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn