RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorns voetbaloverzicht: Columbia blijft zonder puntverlies

VOETBAL – WSV verloor in 2J de uitwedstrijd bij NEO met 3-1. Voor de rust opende Pascal van Berkum de score voor NEO, iets wat hij een kwartier voor tijd nog een keer deed. Jochem Stam maakte er vlak voor tijd 3-0 van, maar Boaz de Freijter redde in Borne de eer voor de Apeldoorners.

In diezelfde klasse won Columbia ruim van Wijhe ’92 (5-1). Voor de rust waren Jop van der Linden, Maikel de Lange en Dylan de Bruin produktief voor de Apeldoorners. Na de theepauze schoot Rick van Lohuizen tweemaal raak waar door het pleit in Apeldoorns voordeel was beslecht. Concurrent Suryoye won met 2-3 bij Schalkhaar en is samen met Columbia de enige ploeg in 2J zonder puntverlies

3e klasse B

In 3B ging Robur et Velocitas op eigen veld onderuit tegen Diepenveen (2-4). Robur kwam op voorsprong door treffers van Remon Koster en Roy van der Gouw maar zag vlak voor rust Davey Mooren namens Diepenvwen de aansluitingstreffer maken. De tweede helft was volledig voor de gasten, met treffers van Roy Nieuwenhuis (2-2) en Gijs de Rooij en Pepijn Wollenberg een kwartier voor tijd. Volgens aanvaller Koster was het spel van zijn ploeg heel matig:”Het leek wel kelderklasse.” Promotie is het doel maar dan zal de ploeg wel constanter moeten gaan spelen, verklaarde Koster na afloop.

Eveneens in 3B pakte Albatross een puntje mee bij KCVO. Ondanks het feit dat de Apeldoorners telkens een goaltje achter kwamen te staan, bracht Mark Tuitel zijn team telkens weer langszij. De laatste keer in de 90e minuut.

Vierde klasse F

In 4F. ontving S V Orderbos buurman TKA. Het werd een eenzijdige wedstrijd met een veel sterker Orderbos. De mannen van trainer/coach Wilco Woutersen veegden de vloer aan met TKA. Na een ruststand van 3-0 werd het uiteindelijk 7 – 1. Het enige en weinig positieve voor TKA was het 1e doelpunt in deze competitie van Evren Cetin in blessure tijd. Helaas werd Atakan Lacin van TKA  er met rood door scheidsrechter Arno Reusink vanaf gestuurd.

WWNA ging met 4-0 over Loenermark heen. Bij de rust leidde de thuisploeg met 1-0 door een vliegende kopbal van Ross Baars. Na de rust scoorden Maurice van Kampen, Axel Hulzebos op aangeven van Korporaal en tenslotte Arvid Korporaal zelf,voor de ploeg uit Wenum Wiesel.

Groen Wit ’62 won thuis met 1-0 van Beekbergen. Een vroege goal van Adriaan Jacobs (5e minuut) voor de thuisploeg bleek uiteindelijk de winnende te zijn voor de ploeg van gerton te Winkel. Vlak voor tijd was er nog geel voor Youri Klunder.

Op eigen Veld was Victoria Boys te sterk voor ZVV ’56 (5-1). Voor de rust opende Mourad Kasrioui de score voor de thuisploeg. Alle overige doelpunten vielen na rust. Korben Haan maakte er twee.

Klarenbeek sleepte uit Deventer drie punten weg door een treffer van Mika Berends in de blessuretijd, waarbij de verdediging van de thuisploeg er niet goed uitzag. Zeker in het eerste half uur had Klarenbeek het betere van het spel maar de mannen wisten daar nauwelijks van te profiteren. Klarenbeek kwam wel op voorsprong, maar zag Deventer vlak voor rust weer langszij komen. Eindstand 1-2.

Apeldoornse Boys kwam thuis tegen Gazelle Deventer na een kwartier spelen op achterstand maar nog voor de rust werd dit door treffers van Ozan Ozkan (1-1) en Barry de Jong omgebogen in een 2-1 voorsprong. Na een half uur in de tweede helft zorgde diezelfde de Jong voor de 3-1 eindstand.

Twello is lijstaanvoerder in 4F en is nog zonder verliespunten. WWNA is tweede met evenveel punten maar heeft één wedstrijd meer gespeeld.