RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse Bente van der Stoel goed voor tweemaal zilver

ATLETIEK – Voor AV’34 uitkomend, pakte Bente van der Stoel (17) tijdens het NK atletiek voor junioren twee zilveren plakken. Zaterdag was de studente aan het Apeldoornse gymnasium goed voor 11.41 m. bij het hinkstapspringen. Zondag sprong ze naar 5.61 bij het verspringen en moest ze alleen Femke Jonker met 5.69 voor laten gaan.

Verspringen

De Apeldoornse atlete was het meest blij met de zilveren plak bij het verspringen. ,,Ver vind ik het leukste onderdeel en daar was het veld zondag ook sterker.” Het verschil met de Nederlandse kampioene Femke Jonker was gering: ,,Zeker. Acht centimeter is overbrugbaar. Ik train nu op de meerkamp en dan komt elk onderdeel aan bod. Groei is dus zeker op dit onderdeel nog volop mogelijk.” Na twee onderdelen en de meerkamp vorige week is van der Stoel tevreden: ,,Ik ben wel moe. Vorige week werd ik negende op de meerkamp en sprong ik 5.49 . Nu dus al weer 12 centimeter verder.”

Meerkamp

Van der Stoel blijft zich voorlopig richten op de Meerkamp. Het volgende doel staat al weer vast voor haar: presteren op het NK outdoor.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn