RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse schakers in top drie Meesterklasse

SCHAKEN – MUConsult, het Apeldoornse Schaakteam, heeft afgelopen zaterdag ronde 5 in de KNSB competitie met 7-3 gewonnen. De Apeldoornse schakers komen uit in de Meesterklasse. Daarin waren ze veel te sterk voor Caissa. Van de tien partijen gingen er twee verloren en werd er twee maal remise gespeeld. Nico Zwirs, Max Warmerdam, Roeland Pruijssers, Thomas Beerdsen, Merijn van Delft en Tom Meurs zorgen voor de winstpartijen. Stefan Kuipers kon het niet bolwerken tegen de sterke Dimitri Reinderman. Door de winst komt Schaakstad Apeldoorn in de Meesterklasse nu in de Top drie.

Onlangs waren Warmerdam, Zwirs en Beerdsen nog actief op het Tata Steel Chess toernooi. Warmerdam werd daar twaalfde in het Challengerstoernooi. Beerden werd derde in het Qualifierstoernooi en Zwirs eindigde daar bovenaan.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn