RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Selina Cicek behaalt de 2e ronde in Boedapest

KARATE - Selina Cicek uit Apeldoorn heeft op de eerste dag van de Europese kampioenschappen U21 in Budapest bij de junioren de tweede ronde weten te bereiken. In dezeronde behaalde Selina met haar kata Gojushiho-dai de 15e plaats in al het Europese geweld. Hoewel ze de eerste schifting haalde,kwam ze net wat punten tekort om de laatste acht (halve finale) te bereiken.

Voor de 16-jarige Cicek is dat niettemin een goede prestatie, omdat ze eerste jaars junior is. Dat betekent dat ze sinds kort is overgestapt van de cadetten (14 en 15 jaar) naar de junioren (16 en 17). Trainer Jaap Smaal is content met de prestatie van zijn pupil. en vindt het knap dat ze door de eerste poule is gekomen, ook omdat ze in dit veld nog heel jong is. Volgrns Smaal heeft ze heeft goed geknokt en is ze een ervaring rijker. Helaas heeft ze met een klein verschil de halve finale gemist, maar ze heeft het goed gedaan, laat Smaal weten in een reactie aan de Stentor.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn