RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse tennister Rose Marie Nijkamp weer Nederlands kampioen

TENNIS - Tennister Rose Nijkamp heeft het ‘m weer geflikt. Het 14-jarige talent uit Apeldoorn wist voor de vierde keer op rij de nationale titel te veroveren in de leeftijdscategorie onder 14 jaar. 

Nijkamp traint al weer een tijdje bij de nationale selectie in Doorn onder Tjerk Bogtstra en Martijn Voorbraak. Op het NK in Hilversum won ze afgelopen weekend naast uiteraard de overige wedstrijden ook de finale in twee sets tegen Dilara Okur van Intime Tennis Academy Rotterdam (7-6 en 6-1). Daarnaast pakte ze ook nog twee wedstrijden in de categorie onder 16 jaar als voorbereiding op dit NK bij de Junior Tour. Hierdoor sluit ze het outdoor tennis seizoen af als de nummer één van het land. Op haar Facebookpagina bedankt ze uitvoerig de mensen die haar tijdens de lockdownperiode hebben gesteund.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn