RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorns volleybaloverzicht (2): Alterno

VOLLEYBAL – De mannen van Alterno wonnen zaterdag met 1-3 het uitduel tegen Aetos 2e. De vrouwen daarentegen gingen tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, het talent team, zondagmiddag met 3-0 onderuit.

De mannen van Alterno verzuimden zaterdag in het uitduel tegen Aetos alleen de bonusset te verzilveren. Indien dat wel was gebeurd dan had de ploeg van de afwezige coach Lars Olav Massa, de honneurs werden waargenomen door Mathijs mast, nog betere zaken gedaan in de strijd om de titel in de derde divisie. Tegenstander SSS kwam namelijk niet verder dan een 3-2 overwinning waardoor Alterno weer een puntje dichter bij de huidige koploper kon komen. Dat hadden er dus twee kunnen zijn, maar de koek leek, nadat de derde set met 27-29 was gewonnen, toch een beetje op. Ook de eerste twee sets waren daarvoor al in Apeldoorns voordeel beslist. (22-25, 19-25, 25-27, 25-13)

Nog een goed nieuwtje voor Alterno. De volgende ronde van de beker is ook binnen vanwege het terugtrekken van tegenstander Rivo uit het toernooi.

Vrouwen

Voor de vrouwen was er minder goed nieuws. De ploeg van William Klaver leek na de winst tegen Fast en het punt tegen Set ‘Up ’65 afgelopen woensdag de weg omhoog eindelijk te hebben gevonden maar het Talent team bleek zondagmiddag een maatje te groot. Alterno verloop in drie sets en kan de nacompetitie niet meer ontlopen. (25-21, 25-19, 25-16)

Door Gerard Phylipsen

De dames  van Dros Alterno moesten vandaag tegen de nummer laatst. Mooi moment voor de dames uit Apeldoorn om de stijgende lijn van afgelopen weken door te trekken.Maar in plaats van de drie punten mee te nemen naar Apeldoorn werd het een van de slechtste wedstrijden van het seizoen.  Vooral het opvangen van de service en de bijbehorende pass bleek het grootste probleem te zijn voor Dros Alterno. Hierdoor kregen de spelverdeelsters ook geen goed ballen om goede aanvallen op te zetten. De eerste set liep het Talententeam al snel uit. Tweede set nam Alterno wel het initiatief tot 13-16 maar het Talententeam ging daar overheen met 20 -16 en speelde set ook uit. In de derde set hadden de dames uit Apeldoorn geen vertrouwen meer en ze verloren dan ook die derde set dik.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn