RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AV'34 organiseert Fun Run

ATLETIEK - Op vrijdagavond 29 november 2019 vindt de eerste editie van de Fun run plaats. Een testrun als voor bereiding op de Night Run (vrijdag 31 jan. 2020)  van de Midwinter Marathon van Apeldoorn. 

De start (19.00 uur) is bij Decathlon voor Omnisport en de finish is in de hal van het Omnisport te Apeldoorn. Vandaar uit gelijk door Decathlon en na deze winkel Omnisport in, naar de 2e etage van dit gebouw. Trappen  af en door de inloopbaan , weer de trappen op naar de 2e etage , naar de uit gang en buiten 2x de buitentrappen op, voor het winkelcentrum langs en op naar de finish in het Sportcafe van Omnisport.

Naar believen is deze route 1, 2 of 3x te lopen. De finish is bij de ingang van het sportcafe in Omnisport. Er is geen tijdwaarneming, het is puur een funrun.

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maximaal is er plaats voor 100 deelnemers. Dus geef je snel op. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn