RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Blije clubs bij uitreiking Clubsupport

ALGEMEEN – Woensdagavond was de finale avond waarop de uitslag van de stemmen bekend werden gemaakt van de Rabobank Clubsupportactie.

Op deze avond in de Rabobankzaal van schouwburg Orpheus werd bekend gemaakt welk deel van de €100.000,-  die verdeeld zou worden naar welke verenigingen en stichtingen ging. kregen. Van 27 september t/m 11 oktober konden leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving stemmen op hun favoriete club.

Op de finale-avond met speciale optredens van een aantal lokale verengingen bleek Voorwaarts Twello met een bedrag van 2433 euro een van de grote winnaars te zijn. Ook Apeldoornse sportverenigingen bleken een aardig bedrag bij elkaar te hebben gestemd. AV'34, HC. Ares, Victoria Boys, Alterno en de Adelaar gingen met de hogere bedragen naar huis. Ook voor de overige deelnemende verenigingen waren er echter leuke cheques. Vanwege het 115-jarige bestaan van de bank kwam daar voor alle verenigingen nog eens 115 euro bovenop. In totaal deden 170 verenigingen uit Apeldoorn en omgeving mee om de prijzenpot.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn