RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brons voor Visser, König en Mak op NK Indoor Atletiek

APELDOORN - Nadine Visser, Benthe König en Léon Mak hebben brons gepakt op de eerste dag van het NK Indoor Atletiek.

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder.

Nadine Visser uit Arnhem werd derde op de 60 meter in een tijd van 7,30 seconden. De pas zestienjarige N'Ketia Seedo greep de titel in 7,24. Marije van Hunenstijn (foto) eindigde in haar eigen stad Apeldoorn als vierde in 7,35.

Bij het kogelstoten pakte Benthe König uit Velp brons, achter Jessica Schilder en Melissa Boekelman.Léon Mak was goed voor brons bij het polsstokhoogspringen met een sprong over 5,10 meter. Het was de eerste medaille bij de senioren voor de 19-jarige atleet uit Heerde.

De meest opvallende prestatie op het NK werd geleverd door Rutger Koppelaar, die het polsstokhoogspringen won met een hoogte van 5,75 meter, een evenaring van het Nederlands record. 'Een mooie hoogte en een personal best. Ik was op zoek naar 5,80 en dat zit er ook zeker nog in. Dat zit eraan te komen, het moet outdoor maar gebeuren.'

Zilver voor Vetter

Eerder op de dag won Anouk Vetter bij haar rentree al zilver bij het verspringen. De Arnhemse eindigde met een sprong van 6,11 meter achter de verrassende winnares Tara Yoro (6,19 meter).

Zie ook: Zilver voor Vetter bij het verspringen op NK Atletiek

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn