• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Christelijk Lyceum en A.L.T.V. Daisy slaan de handen ineen

TENNIS - Het Christelijk Lyceum en ALTV Daisy zijn een samenwerking aangegaan. 

Alle leerlingen krijgen een (tennis) gymles op de gravelbanen aan de Callunalaan. Ook deze week staan er weer 180 leerlingen op de tennisbaan. In totaal verwelkomt Daisy meer dan 500 leerlingen. Reinier Hoorweg, Stijn Spikker en Melissa van Zeist sportdocenten van het Christelijk Lyceum zijn blij met de samenwerking. "We kunnen de leerlingen kennis laten maken met tennis op prachtige gravelbanen in de buurt. Zo leer je echt wat tennissen is", aldus Melissa van Zeist.

Daisy is ook blij met de samenwerking. We zien graag dat onze banen bezet zijn en helemaal graag met jeugdspelers vertelt Hans Goedings namens het bestuur van Daisy. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en wie weet levert deze kennismaking nog nieuwe leden op. De samenwerking loopt soepel. Het ziet er naar nuit dat Daisy dit volgend schooljaar wel weer gaat organiseren.

Bron: Apeldoorn Stadsblad

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn