• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia en AGOVV door in beker

VOETBAL - Columbia schakelde donderdagavond 1e klasser Woezik uit (2-0). AGOVV deed hetzelfde met de zaterdagafdeling van die vereniging (2-7).
Columbia heeft donderdagavond enigszins verrassend Woezik, dat uitkomt in de 1e klasse, uitgeschakeld in het bekertoernooi. In een hoogstaand duel waren de teams zeer aan elkaar gewaagd en werden er weinig kansen weggegeven. Een prachtig doelpunt van Dylan de Bruin bracht Columbia diep in de 2e helft op voorsprong (1-0). Woezik drong aan, maar vlak voor tijd besliste Leon de Bok de wedstrijd (2-0). 

AGOVV simpel ronde verder

AGOVV had aanzienlijk minder moeite met de zaterdagploeg van Woezik. Ondanks dat er officieel sprake was van een uitduel mocht AGOVV de wedstrijd toch op het eigen Berg en Bos veld spelen. Daar stonden de blauwwitten al na tien minuten op voorsprong. Woezik kwam echter na een half uur spelen weer langszij (1-1). Marco Bosz zorgde er met een poeier van afstand voor dat AGOVV een paar minuten later weer aan de goede kant van de score kwam te staan (1-2). Moreno Schoenmaker vergrootte nog voor de rust de marge naar twee (1-3). Na de rust was AGOVV heer en meester met drie treffers van Maikel van der Wijk en één van Marco Bosz.

Voetbaluitslagen

Do.14-11, 20.00 u.: Woezik za 1 – AGOVV: 2-7

Do.14-11, 20.00 u.: Woezik zo 1 – Columbia: 2-0 (0-0)

Do.14-11, 20.00 u.: ZVV ’56- Stroe: afgelast

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00