• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

CSV en Robur klaar in de beker

VOETBAL – Zowel CSV Apeldoorn als Robur et Velocitas zijn uitgespeeld in het bekertoernooi. Beide ploegen verloren op eigen veld, al was dat bij de wedstrijd tussen CSV en hoofdklasser Juliana ’31 pas na het nemen van strafschoppen.

Robur et Velocitas speelde thuis tegen Be Quick ’28. De Zwolse formatie komt uit in de tweede klasse. Met de rust keek de ploeg van trainer Ewald de Boer tegen een 1-2 achterstand aan en na de officiële negentig minuten spelen was die opgelopen tot de 3-5 eindstand.

CSV Apeldoorn

De gasten uit Malden openden na ruim een half uur spelen de score (Robin Rafael). Een kwartier voor tijd werd het zelfs 0-2 via Lars Peters en leek er geen vuiltje aan de lucht voor Julinana ’31. Met nog drie minuten op de officiële speelklok bracht Fedde Timmer de spanning in de wedstrijd weer terug en zette CSV de druk er nog even flink op. Dat leverde succes op want in de 93e minuut maakte Fabian Put op aangeven van Romano Luhukay de 2-2, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. De hoofdklasser deed dat beter waardoor het bekeravontuur van CSV Apeldoorn voorbij is.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn