• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

CSV verliest aanvoerder Hartgers

VOETBAL - Csv Apeldoorn-aanvoerder Jesse Hartgers vertrekt aan het einde van dit seizoen. De 26-jarige middenvelder is bezig aan zijn zevende seizoen bij de Apeldoornse eerste-klasser en kwam tot op heden in 165 officiële wedstrijden in actie.

,,Het was geen makkelijk besluit om aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij csv Apeldoorn. Het is echt mijn club geworden en dat zal het ook altijd blijven. Toch voelt dit als de juiste keuze. Ik word in de zomer 27 jaar en dat is qua leeftijd wel een laatste kans om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Waar die uitdaging ligt, weet ik nog niet, maar ik heb er vertrouwen in dat er een mooie club op mijn pad komt", geeft hartgers in een verklaring op de clubwebsite aan.

HOOGTEPUNT

Hartgers beleefde mooie momenten op het Orderbos. ,,Als team is het seizoen waarin we de districtsbeker wonnen en de nacompetitie haalden voor promotie natuurlijk het absolute hoogtepunt. Dat seizoen hebben we mooi voetbal laten zien, maar ook het jaar erna blijft mij goed bij. Het was eigenlijk een verloren zaak, maar toch zijn we destijds in de hoofdklasse gebleven. Individueel blijven natuurlijk je debuut, eerste basisplek, goede wedstrijden, mooie doelpunten en acties altijd bij." Hartgers kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij csv Apeldoorn. ,,Ik kijk echt terug op een geweldige periode. Ik moet daar de club ook voor bedanken. In de jeugd was ik zeker geen makkelijke jongen. Toch geloofde men in mij en kunnen we uiteindelijk zeggen dat het voor beiden goed heeft uitgepakt. Daar ben ik csv Apeldoorn echt dankbaar voor. Ik weet namelijk niet of ik die kans bij een andere club ook had gekregen."

ROOKIES

Aanvaller Laurence van den Enk en verdediger Cedric Bultman zijn volgend seizoen onderdeel van de A-selectie. De negentienjarigen spelen nu in het tweede elftal en het beloftenteam. Met het doorstromen van deze twee talenten krijgt de csv Apeldoorn-identiteit vorm.
Laurence van den Enk en Cedric Bultman begonnen met voetballen bij respectievelijk Groen Wit '62 en WSV. Als tweedejaars C-junior kwamen zij naar het Orderbos en werden in hun eerste seizoen onder Menno Hof direct kampioen van de hoofdklasse.

LAURANCE VAN DEN ENK

,,Dit geeft een trots gevoel", vertelt een opgetogen Van den Enk. ,,Ik had niet verwacht dat mijn overstap naar csv Apeldoorn zo zou uitpakken. Daarnaast is het echt mooi dat Cedric ook doorstroomt. Wij zijn goede vrienden geworden sinds wij bij csv Apeldoorn spelen. Dat maakt het extra speciaal."

CEDRIC BULTMAN

Ook Bultman reageert enthousiast. ,,Het is een eer om in het eerste elftal van csv Apeldoorn te mogen gaan spelen. Het voelt als een mooie beloning voor het feit dat je goed bezig bent. Ik ga mijn stinkende best doen op de trainingen en hopelijk mag ik dan in de toekomst veel minuten maken."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn