• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Danny van Engeland ook volgend seizoen bij Klarenbeek

VOETBAL - De mannen van Sc. Klarenbeek zullen ook komend seizoen worden getraind door Danny van Engeland. Hij zal dan in Klarenbeek beginnen aan zijn vijfde seizoen bij de vierde klasser. Op de website van de club werd vandaag bekend gemaakt dat het contract tussen van Engeland en de club met één seizoen is verlengd. 

Momenteel staat SC. Klarenbeek op de elfde plaats in de vierde klasse F. In de zeven gespeelde wedstrijden behaalde van Engeland met zijn team tot nu toe 9 punten. Hiervoor was Engeland trainer bij Beekbergen. Tegen dit team speelt Klarenbeek op 24 november.
Twello
Na vier seizoenen gaan Salim Özer en Twello uit elkaar. Özer is in Twello momenteel bezig aan zijn vierde seizoen en vindt het aan het einde daarvan wel mooi geweest. Twello promoveerde onder zijn leiding in het seizoen 2016- 2017 als ongeslagen kampioen naar de vierde klasse. Daar staat de ploeg nu samen met WWNA op de eerste plek. Uiteraard hoopt Özer zijn verblijf in Twello af te sluiten met een kampioenschap en promotie naar de derde klasse.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00