RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Zwart redt Apeldoornse eer bij het driebanden

BILJARTEN – De mannen van A1-Biljarts staan in de Buffalo League (=eredivisie) momenteel op de tiende plaats. Vorig weekend verloren de Apeldoornse driebanders van Lochem. Afgelopen zondag was Zundert te sterk voor het team van Addy Wienk. Van de vier gespeelde partijen wist alleen Kay de Zwart te winnen en aldus de Apeldoornse eer te redden. Tegen Rik van Beers had hij 36 beurten nodig om de veertig carambole’s te produceren. Richard Bitalis, Dan Breur en Addy Wienk verloren afgetekend hun partijen, al haalde Bitalis nog wel 37 carambole’s.

Komend weekend reist A1-Biljarts af naar Oosterhout voor de wedstrijd tegen hekkensluiter DKM Tools. Deze ploeg staat momenteel op plaats twaalf. Indien de Apeldoorners niet in degradatieproblemen willen komen, dan zou winst in Brabant zeer welkom zijn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn