• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Degradatiespook waart rond bij Aquapoldro

WATERPOLO – De mannen en vrouwen van Aquapoldro verloren afgelopen zaterdag en zien degradatie met nog maar enkele wedstrijden te gaan snel dichterbij komen.

Mannen

In de derde divisie C komt het degradatiespook voor de mannen van Aquapoldro steeds dichterbij. Aquapoldro ging onderuit tegen de Veene (20-7) en staat nu voorlaatste. Een plaats die degradatie tot gevolg zou kunnen hebben. Volgens Erik Uittenhout startte zijn ploeg zeer slecht maar herpakte zich in het tweede partje, voornamelijk door een veel betere verdediging. In het derde en vierde kwart bleek de thuisploeg echter een maatje te groot voor Aquapoldro. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan voor de Apeldoorners. Daarin moet directe degradatie worden voorkomen.

Vrouwen

Het vrouwenteam staat momenteel niet op een degradatiepositie, maar is allesbehalve veilig. Zaterdag ging Aquapoldro onderuit tegen BZC (5-12). De Apeldoornse vrouwen misten keepster Ilona Gloudemans, die met een duimblessure terugkeerde van skivakantie. Daardoor moest de ploeg twee veldspeelsters, Astrid Simons en Marieke Houdel ieder twee periodes laten keepen. ,, En dat zijn ook goede velspeelsters die je dan niet kunt inzetten”, lichtte captain Lisa Hengeveld toe. Volgens de aanvoerster zou degradatie voor haar ploeg niet rampzalig zijn, mocht dat toch gebeuren: ,,We kunnen dan tenminste bouwen op een voor ons passend niveau zonder elke week te moeten worstelen om ons hoofd boven water te houden.”

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn