• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Delano Grootenhuis komt naar CSV

Van onze mediapartner Stedendriehoek

VOETBAL – csv Apeldoorn heeft voor het komende seizoen Delano Grootenhuis vastgelegd. De 22-jarige aanvallende middenvelder komt over van Sportlust Glanerbrug, de huidige koploper van de vierde klasse F.

Delano Grootenhuis speelde in de jeugd bij de amateurs van Go-Ahead en De Gazelle waarna hij als eerstejaars D-junior de overstap maakte naar Go Ahead Eagles. Na een aantal jaren vervolgde de Deventenaar zijn loopbaan bij FC Twente. In Enschede was hij achtereenvolgens onderdeel van de JO17, JO19 en het tweede elftal. Met het beloftenteam, waarin de linkspoot aanvoerder was, kwam hij uit in de tweede en derde divisie. Vorig seizoen behoorde Grootenhuis tot de selectie van FC Emmen, waar hij niet tot een debuut kwam in de eredivisie.

“Nadat ik bij FC Emmen op een zijspoor was beland, heb ik ervoor gekozen om mijn maatschappelijke carrière op te pakken en op lager niveau te gaan voetballen. Bij Glanerbrug heb ik het naar mijn zin, maar ik wil graag weer hogerop en na goede gesprekken ben ik ervan overtuigd dat csv Apeldoorn de juiste vervolgstap is”, zegt Grootenhuis, die uitkijkt naar volgend seizoen. “Het is een jonge groep met veel potentie. Ik denk dat wij iets moois kunnen gaan neerzetten.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00