RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Doelpuntenfestijn op Malkenschoten

VOETBAL - In de 4e klasse F ontving zondagmiddag Apeldoornse Boys, op dat moment de nummer 7, ZVV '56 dat de 8e plek bezette. Na een gelijk opgaande eerste helft met doelpunten van Damian Verwey 0- 1 en de gelijkmaker van Orlando van Zeist gingen beide teams bij een 1-1 stand aan de thee.

Na de rust kregen de toeschouwers een heel ander soort wedstrijd voorgeschoteld. Het werd in de 2e helft namelijk een waar doelpuntenfestijn. Bij de thuisploeg was het met name Pascal van het Erve die weer eens liet zien hoe gemakkelijk hij toch kan scoren. In de 54e min maakte hij de 2-1 en op zijn aangeven schoot Furkan Seherli een minuutje later de 3-1 achter Cerry van Amersfoort, de sluitpost van ZVV'56.

Een kwartiertje later leek Oualid Akarkach door de 3-2 binnen te schieten, de spanning weer terug in de wedstrijd te brengen. Niets was echter minder waar, want in de 73e en 77e minuut besliste de eerder genoemde Pascal van het Erve eigenhandig de wedstrijd door voor de 4-2 en de 5-2 te zorgen. Invaller Kemal Kedik vergrootte vlak voor tijd nog de feestvreugde voor de thuisploeg, door in de 88e min. het halve dozijn vol te maken (6-2). De treffer in blessuretijd van aanvoerder Jim Florentinus van ZVV’56 was louter voor de statistieken. Op de 6-3 overwinning van Apeldoornse Boys tegen ZVv'56 viel al met al dan ook niets af te dingen.