RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Drie versterkingen voor Columbia

VOETBAL - Voetbalvereniging Columbia roert zich op de transfermarkt. De club meldt op haar website maar liefst drie versterkingen. Yoël Fincke, Levi Opdam en Jamarro Diks sluiten na dit seizoen bij de selectie aan.

De eerste nieuwe versterking is Jamarro Diks(25). Diks is een bekende Apeldoornse voetballer en ook bij Columbia al vaak te vinden. Niet alleen zijn broer Randall speelt in het 1e, maar ook zijn vriendin Demi en zus Zhané spelen in dames 1 bij Columbia. Jamarro komt over van Excelsior’31 uit Rijssen, daarvoor heeft hij gespeeld bij csv Apeldoorn, GVVV, AS Trenčín (Slowakije) en WSV. Diks geeft aan dat hij vaak bij Columbia heeft gekeken en dat hij het voetbal ziet dat hij zelf ook graag speelt. Ook het plezier dat de ploeg uitstraalt trekt hem enorm aan.

Levi Opdam (24) is versterking nummer twee. Opdam trainde al een aantal maanden mee om fit te blijven voor een eventueel nieuw profavontuur, maar heeft aangegeven toch graag voor Columbia te willen uitkomen. Opgeleid bij AZ, speelde hij oa. voor Go Ahead Eagels, jong PSG en TOP Oss. Opdam is een snelle, technische speler die voornamelijk als aanvallende back heeft gespeeld.

De laatste nieuweling is keeper Yoël Finke (26) uit Deventer. Na het aangekondigde vertrek van Leroy de Boer moest de club op zoek naar een nieuwe keeper. Finke komt over van competitiegenoot Voorwaarts, waar hij al 4 jaar het doel verdedigd. Daarvoor heeft hij gekeept bij CSV Apeldoorn, De Graafschap en sv Schalkhaar.

Bron; website Columbia

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn