RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

DT Appoldro haalt zes sportpenningen op

ALGEMEEN - Op 12 februari 2020 was het Sportgala van de gemeente Apeldoorn in theater Orpheus. Zes topspelers van Dynamictennis Appoldro kregen de Sportpenning toebedeeld, waarvan er vier aanwezig waren bij de uitreiking. Men krijgt een Apeldoornse Sportpenning als men een eerste plaats bij een NK (of hoger) heeft behaald in 2019. 

De spelers van DT Appoldro kregen de penning over de volgende prestaties: Erick en Wilco vanwege hun eerste plaats in de Landelijke Finaleronde van alle competities. Maks en Christelle vanwege hun eerste plek in de C-klasse dubbelspel op het NT 2019 (recent werden ze ook eerste in de B-klasse op het NT 2020). Marcel en Rolf kregen de Sportpenning vanwege de eerste plek in de D-klasse op het NT 2019.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: de gemeente Apeldoorn, de Sportraad en Accres. Er waren verschillende functionarissen van deze partijen aanwezig die de avond verzorgden.
De grootste zaal van Orpheus zat bomvol. Er was nog een moment ingelast waarop alle mensen met een Sportpenning op het podium mochten komen om nog even in het zonnetje te worden gezet. Bij dit moment had de presentatrice van de avond nog wat vragen voor de spelers van DT Appoldro, zodoende werd voor een volle zaal onze mooie sport nog even onder de aandacht gebracht.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn