• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Duitse brigade redt Apeldoorns punt

DRIEBANDEN – De biljarters van A1 Biljarts hebben zondag remise gespeeld tegen team Eekhoorn (1-1). Beide teams wonnen twee partijen. Nadat Addy Wienk en Kay de Zwart er niet in geslaagd waren om van respectievelijk Jerry Hermans en Kurt Ceulemans te winnen, moest het zondagmiddag komen van de Duitsers in Apeldoornse dienst. En zo geschiedde. Ronny Lindemann won in 20 beurten van Peter Ceulemans (40-33) met een Moyenne van 2.0 en Christian Rudolph deed hetzelfde in iets meer beurten (37) tegen Frans van Kuyk (40-31). Apeldoorn bezet momenteel de zesde plaats in de Buffalo League, de eredivisie van het driebanden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Black and Blues
22:00 tot 23:00