RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Duitser Hendrik Pfeiffer snelt naar parcoursrecord op de Mini-marathon

ATLETIEK – De Duitser Hendrik Pfeiffer is op de Mini-marathon als eerste geëindigd. De topatleet uit Gelsenkirche nam meteen na de start de leiding en stond die in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer af. De 10 Engelse mijlen (=16.1 km) werd door Pfeiffer in een zeer snelle tijd (47.30) afgelegd. Daarna was het lang wachten op de nummer twee, de Belg Youssef Bouissane, die er ruim drie minuten langer voor nodig had (50.50). De Duiterser Jan Hense uit Bochum finishte als derde in 51.04.

De eerste Nederlander viel net buiten het podium. Abrha Gesesew deed er 53.16 min. over en werd vierde. Jan Willem Hagen uit Nunspeet werd met een tijd van 54.26 zesde. Beste Apeldoorner was Bas de Kluizenaar. Hij werd elfde (56.45).

Vrouwen

Bij de vrouwen won de Duitse Victoria Brandt met een tijd van 58.48. De vrouw uit Berlijn bleef in de eindsprint de Nederlandse Mireille Baart uit Wageningen slechts 5 seconden voor (58.53). Karin van gestel legde met 1.00.18 beslag op het brons.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn