RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo begint stroef in kampioenspoule

VOLLEYBAL - Dynamo had zaterdagavond de nodige moeite met Taurus bij de eerste wedstrijd in de kampioenspoule. De ploeg van Strikwerda won echter wel, met 3-1.

Met het oog op de nog komende duels zijn er bij de Apeldoornse ploeg wel de nodige zorgen wat betreft de overvolle ziekenboeg. Er moest deze wedstrijd al behoorlijk worden geknutseld om in Houten een representatief team in het veld te kunnen krijgen.

Naast Renzo Verschuren, Maikel van Zeist en Rik van Solkema kon Strikwerda in de eerste playoff-wedstrijd namelijk ook niet beschikken over Bram Langevoort en Seain Cook. Door de vele afwezigen moest Rik Wagendorp, middenspeler van Heren 2 vanaf het begin meedoen en waren ook spelverdeler Nathan Hoogendoorn en diagonaal Mike van Cooten als reserve aanwezig.
Dynamo begon de wedstrijd met Jeroen Rauwerdink, Rik Wagendorp, Sjors Tijhuis, Nico Manenschijn, Wessel Blom, spelverdeler Joris Berkhout en libero Jeffrey Klok. Door deze ongewone samenstelling ging de eerste set met 25-22 naar de thuisploeg, iets wat op zich wel verklaarbaar was.In de tweede set herpakte Dynamo zich echter wel weer, al moest het daarvoor wel diep gaan.Met 21-25, 18-25 en 20-25 werden de drie volgende sets gewonnen waarmee een valse start in de kampioenspoule was afgewend. 

Bron: website Dynamo

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn