• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo en Alterno gaan bekeren

VOLLEYBAL - De mannen van Dynamo beginnen de strijd om de nationale beker in Capelle aan den IJssel. Bij de loting voor de achtste finales, die vrijdagochtend plaats vond op het kantoor van de NeVoBo in Utrecht, werd de Apeldoornse bekerhouder gekoppeld aan Topdivisionist VCN.
 
De vrouwen van Alterno mogen op bezoek bij Apollo 8, waar onlangs in de competitie van werd verloren. 

het vrouwenteam van SV Dynamo lootte eveneens een thuiswedstrijd tegen een club uit de hoogste speelklasse. Het team van Michael Beugelsdijk mag de confrontatie aangaan met VC Sneek, de landskampioen van 2015 en 2016. De start van de Friezinnen in de eredivisie verloopt nogal moeizaam. Na vier speeldagen wacht de equipe van Paul Oosterhof nog op haar eerste competitiezege en bekleedt ze de voorlaatste plaats in de rangschikking.

Dynamo en Alterno hebben ook nog een tweede team in het bekertoernooi. De mannen van Dynamo 2 mogen in de achtste finales thuis gaan striiden tegen eredivisionist ZVH. De vrouwen van Alterno 2 lootten eerste divisionist Veracles.
 
De wedstrijden in de achtste finale van het bekertoernooi staan gepland op zaterdag 23 november
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00