RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo neemt revanche op de landskampioen

VOLLEYBAL – Dynamo nam woensdagavond in eigen huis revanche op landskampioen Orion. De Doetinchemse equipe vertrok met een 3-0 nederlaag weer uit de Dynamo Arena en had geen moment zicht gehad op de winst.

Verloor Dynamo aan het begin van het seizoen nog de strijd om de Supercup (3-2) van Orion, ook de eerste competitiewedstrijd in Doetinchem kon de ploeg van trainer Redbad Strikwerda niet met winst afsluiten. Woensdagavond waren de rollen omgedraaid.

Dynamo nam in de openingsset snel een vijf punten voorsprong en dat was voldoende om Orion in de eerste set achter zich te houden. Het was Seain Cook die het beslissende punt binnen voor de Apeldoorners binnensloeg (25-22).

Coach Redbad Strikwerda had geen enkele reden om in de tweede set zijn formatie aan te passen. Jeroen Rauwerdink, Rik van Solkema, Freek de Weijer, Maikel van Zeist, Nico Manenschijn, Jeffrey Klok en Cook bleven allemaal staan. Hoewel Orion beter in het spel kwam en bij Dynamo in de buurt bleef moest het de tweede set toch ook aan de thuisploeg laten (25-23).

In de derde doorgang kwam Orion in het begin nog wel even op voorsprong, maar lang duurde dat niet. Al snel had Dynamo de kleine achterstand weten om te buigen in een voorsprong van zes punten en was de wedstrijd gespeeld (25-17).

Aanstaande zaterdag speelt Dynamo in eigen huis tegen Zaanstad. Aanvang 20.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn