RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo probleemloos langs Londen in Europa Cup

Door Quinty Wolters

VOLLEYBAL - De mannen van Dynamo boekten afgelopen woensdag in de eerste van de twee wedstrijden tegen Polonia Londen een eenvoudige 3-0 zege. De return staat gepland op donderdag 19 december.

In de 16e finale van de CEV Cup werd IBB Polonia uit Londen woensdagavond makkelijk opzij geschoven met een eenvoudige 3-0 overwinning. De setstanden waren 25-14, 25-17 en 25-20. De landskampioen uit Engeland bleek geen partij voor de koploper uit de Nederlandse Eredivisie. De servicedruk van Dynamo was in de Dynamo-arena erg sterk waardoor Polonia goed onder druk gehouden kon worden. Ook in set twee werd de focus van de mannen van Redbad Strikwerda goed vastgehouden.

In de derde set liet Dynamo de gasten iets meer in het spel komen, maar gaf de set uiteindelijk toch niet cadeau. Bram Langevoort mocht het matchpoint verzilveren. Aanvallend werd er veel gevarieerd in de wedstrijd maar zoals meerdere wedstrijden dit seizoen werd Rik van Solkema ook nu weer de topscorer van de wedstrijd met 13 punten.

Volgende week donderdag (19 december) zullen de mannen van Dynamo afreizen naar Londen voor de 2e wedstrijd in de 16e finale. Zij hebben genoeg aan 2 sets om in februari verder de bekeren in hoogstwaarschijnlijk Siberië. 

Maar hiervoor staat eerst nog een reguliere competitiewedstrijd tegen Advisie/SSS op het programma. Om koploper in de eredivisie te blijven zal ook die wedstrijd uiteraard gewonnen moeten worden. De strijd tussen SSS en Dynamo zal om 20.00 uur plaatsvinden aan de Meerwaarde in Barneveld.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn