• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Judoka Elin Henninger nationaal kampioen junioren

JUDO - De Apeldoornse judoka Elin Henninger (17) is bij de junioren (tot 21 jaar) nationaal kampioen geworden in de gewichtsklasse tot 57 kilogram.

Elin traint op het Nationaal Training Centrum in Papendal en met deze titel zet ze voor dit jaar de deur weer een stukje verder open naar grote internationale juniorentoernooien.

Judoka sleept medailles binnen

Vorig jaar veroverde de Apeldoornse in Almaty, Kazachstan de bronzen medaille bij het WK junioren onder de 18 jaar. Ze geldt als een van de grootste judotalenten van Nederland. 

Zie ook: 16-jarige judoka Elin Henninger wint goud op Olympisch festival

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn