RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Emre Akcagoz en Sirat Sahebzadah naar AGOVV

VOETBAL - AGOVV is blij om te kunnen melden dat het de selectie voor het seizoen 2020|2021 opnieuw heeft versterkt. Met de komst van Emre Akcagoz (28) en Sirat Sahebzadah (19) verzekeren ‘De Blauwen’ zich van twee wapens in de aanval.

Voor de meeste AGOVV’ers is Akcagoz geen onbekende. In de jeugd én in de senioren speelde Emre namelijk al op sportpark Berg en Bos. In totaal kwam hij tot drie seizoenen in de A-selectie tussen 2009 en 2012. Daarin scoorde Emre twaalf keer. Vervolgens vertrok hij naar Heerde, waar de aanvaller speelde onder huidig AGOVV-trainer Gerrit Brouwer. Daarna kwam Emre ook nog uit voor Turkse Kracht Deventer (TKD), Columbia, Vios Vaassen en TKA. Nu keert hij dus terug op het oude nest. ,,Vanaf de D-jeugd tot en met het eerste elftal heb ik bij AGOVV gespeeld. Ik ken de club dus goed. Dat ik nu terug ben, is mede te danken aan Gerrit Brouwer. Ik ken hem al zo’n tien jaar en bovendien kom ik nu ook weer oude bekenden tegen, met wie ik al eerder heb gespeeld. Mijn keuze was dus snel gemaakt.”

Met Sirat Sahebzadah komt er een aanvallende middenvelder over die ook op alle posities in de aanval uit de voeten kan. Hij speelde in de jeugd bij Go Ahead Eagles en was de laatste vier jaar actief bij WSV. Dit seizoen in de JO19-1, waar Sirat elf keer scoorde en acht assists op zijn naam had staan. ,,Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met hoofdtrainer Gerrit Brouwer”, vertelt Sirat. ,,Het leek me daarom ook het juiste moment om deze stap te maken. Ik hoop dat we volgend seizoen om promotie kunnen spelen en ik daarin mijn steentje kan bijdragen.”

Eerder gaven Keanu Ruspana en Jordi Steenbergen al hun jawoord aan AGOVV. Huidige selectiespelers Kevin Jansen, Lars Hoekman, Armon Veeneman, Ruben Fremouw, Moreno Schoenmakers, Marco Hopman en Frank en Niek Averesch zeiden eerder al toe ook volgend seizoen voor ‘De Blauwen’ uit te komen. In de komende periode hoopt AGOVV met meer spelersnieuws naar buiten te kunnen treden.

Bron; website AGOVV

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn