• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Eshuis van SML naar CSV

Van onze mediapartner Stedendriehoek 

VOETBAL – Hidde Eshuis draagt komend seizoen het rood-geel van csv Apeldoorn. De twintigjarige linksbenige centrale verdediger komt over van SML en tekent een contract voor een seizoen op het Orderbos.

Hidde Eshuis begon zijn voetballoopbaan bij SML waar zijn kwaliteiten werden opgemerkt door Vitesse. Bij de eredivisionist bracht hij een aantal jaren door in de jeugdopleiding, maar keerde terug bij SML. Daar kon hij het voetballen op hoog niveau (tweede divisie B-junioren) namelijk beter combineren met zijn vwo-studie.

Toch ruilde de geboren en getogen Arnhemmer als A-junior zijn club weer in voor een overstap naar Go Ahead Eagles. In Deventer speelde hij twee seizoenen, waarvan het laatste jaar onder Jan Kromkamp. Na de voorbereiding bij de JO19-1 meegedraaid te hebben, trainde de verdediger in september mee met het eerste elftal. Een slepende heup/liesblessure zorgde er echter vervolgens voor dat de jongeling een groot gedeelte van het seizoen aan zich voorbij moest laten gaan. Om het plezier in het spelletje terug te krijgen, koos Eshuis wederom voor een terugkeer bij SML, de huidige nummer twee van de derde klasse D.

“Ik ben weer volledig fit en dat is ook de reden dat ik graag weer hogerop wil. Het is leuk om met vrienden bij SML te voetballen, maar de derde klasse is niet het niveau wat ik ambieer. Ik wil graag kijken waar mijn plafond ligt”, vertelt de bedrijfskundestudent op de Radboud Universiteit. “csv Apeldoorn zie ik daarom als een mooie stap. Ik heb er veel zin in, maar eerst gaan we hopelijk dit seizoen bij SML goed afsluiten met een kampioenschap.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00