RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Fedde Timmer ook komend seizoen bij CSV Apeldoorn

VOETBAL - Fedde Timmer draagt ook na de zomer het shirt van csv Apeldoorn. De 22-jarige aanvaller is bezig aan zijn vierde jaar in de hoofdmacht.

Timmer speelde tot op heden 73 keer in de hoofdmacht. Tot dit seizoen kwam hij voornamelijk als invaller binnen de lijnen, maar de momenteel afstuderende HBO-student begon in het huidige seizoen in zeventien van de achttien officiële wedstrijden in de basis. Daarin was Timmer goed voor acht doelpunten en zes assists.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn