RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Fremouw en Schoenmakers blijven langer bij AGOVV

VOETBAL - Ruben Fremouw (26) en Moreno Schoenmakers (22) spelen ook volgend seizoen bij AGOVV. Het wordt voor beide spelers het tweede opeenvolgende seizoen op sportpark Berg en Bos.

Fremouw kwam begin vorig seizoen over van VIOS Vaassen. De doelman keepte daarvoor bij CSV Apeldoorn en kwam in de jeugd al uit voor AGOVV. Waar Fremouw vorig jaar lang op zijn kans moest wachten, is hij inmiddels de nummer één onder de lat bij ‘De Blauwen’. Daarbij heeft Fremouw concurrentie van Mick Pleket. De lengte en goede trap van Fremouw zijn wapens waar AGOVV veel aan heeft.
Schoenmakers is een aanvallend ingestelde speler die zowel centraal als op de vleugels uit de voeten kan. Samen met topscorer Maikel van der Wijk zorgt hij voor het nodige gevaar in de aanval. AGOVV is momenteel niet voor niets de meest scorende ploeg in de derde klasse B. Het totaal van Schoenmakers staat dit seizoen op acht goals. Hij maakte er zeven in de competitie en één in het bekertoernooi.
Met de toezeggingen van Fremouw en Schoenmakers hebben inmiddels al acht spelers aangegeven ook volgend seizoen voor AGOVV te spelen. In de komende weken verwacht AGOVV nog meer nieuws naar buiten te kunnen brengen.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn