RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Futsal Apeldoorn genekt door ex-ploeggenoot Chadli

ZAALVOETBAL - Opnieuw lukte het Futsal Apeldoorn niet om de eerste punten buiten de eigen sporthal binnen te halen. Tegen Tigers Roermond verloor de ploeg van Mo Boutaarout met 6-3.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel pas na de rust. Het was nog wel oud-Apeldoorn speler Taoufik Chadli die verantwoordelijk was voor deze treffer. Twee minuten later maakte Rachid Boughalab echter al gelijk voor Futsal Apeldoorn (1-1).

Ondanks een rode kaart voor Roermond-speler Abdel-Ilah Aziz kwamen de Tigers even later opnieuw op voorsprong. Maar weer was het Rachid Boughalab die Apeldoorn langszij bracht (2-2). 

De wedstrijd werd echter in de slotfase beslist door Taoufik Chadli, die in een kort tijdsbestek drie treffers achter elkaar produceerde. Toen Apeldoorn ondertussen ook nog een goal twijfelachtig afgekeurd zag worden, was de wedstrijd wel gespeeld. Zeker toen M’Rabet Eloued tussendoor ook nog voor een treffer had gescoord. De Apeldoornse tegentreffer van Yasin Erdal was enkel en alleen nog voor de statistieken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn