RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Futsal Apeldoorn kan niet opboksen tegen koploper

ZAALVOETBAL – Het is de Apeldoornse Futsallers niet gelukt om in eigen huis te stunten tegen Hovocubo. De koploper in de Eredivisie bleek vooral na de rust veel te sterk voor de nummer acht (3-7).

Voor de pauze was er nog sprake van spanning. Apeldoorn kwam via Mo Bendadi zelfs op voorsprong en voor de thee maakte Adem Kocak nog de gelijkmaker (3-3). Na de pauze was het echter gedaan voor de thuisploeg. Hovocubo schakelde in de hogere versnelling en liep in de eerste vier minuten van de tweede helft uit naar 3-6. De door blessures en schorsingen gehavende equipe van Mohammed Botaarourt had daar geen antwoord meer op.

Voor Apeldoorn rest zich te focussen op de volgende wedstrijd, komende vrijdag tegen FCk. De Hommel in Den Bosch.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn