• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Futsal Apeldoorn laat winst door de vingers glippen

ZAALVOETBAL - De Futsallers van Apeldoorn zijn er in de Eredivisie niet in geslaagd om de goede thuisreeks van de afgelopen weken een vervolg te geven. Tegen HV Veerhuys verloor het team van trainer Mo Boutaarout met 3-4.  Een onnodig verlies, want met nog vier minuten op de speelklok stonden de Apeldoorners met 2-1 voor (na de hele eerste en een groot deel van de tweede helft met 0-1 achter te hebben gestaan), door treffers van Adem Kocak (1-1) en Redouan Hazzat (2-1).  Op dat moment leek er geen vuiltje aan de lucht. De promovendus uit Hoorn wisselde vlak daarna echter de keeper om voor een extra veldspeler en dat leverde binnen twee minuten twee treffers op, waardoor Apeldoorn ineens een 2-3 achterstand moesten gaan wegwerken. Dezelfde actie aan Apeldoornse zijde pakte vervolgens ongelukkig uit, want speler-keeper Yasin Erdal gooide in de jacht op de gelijkmaker de bal in een moment van onoplettendheid in de voeten van de HVV-spits die zich dat buitenkansje niet liet ontgaan (2-4). De 3-4 door Reza Ngarigota was louter voor de statistieken want de 36 resterende seconden bleken te weinig om nog een punt uit dit vurige duel te slepen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00