• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Futsal Apeldoorn niet opgewassen tegen Raphinka

ZAALVOETBAL – De Apeldoornse zaalvoetballers waren afgelopen vrijdag niet opgewassen tegen Eindhoven (3-6). Eindhoven staat derde in de competitie en is nog volop in de race voor een playoff ticket. Apeldoorn staat momenteel op plaats acht.

Pas in de tweede helft waren de Eindhovenaren pas de bovenliggende partij. Voor de rust was het verschil met Apeldoorn slechts één doelpuntje (2-3). Futsal Apeldoorn had echter geen antwoord op Raphael Felipe Ortiz de Oliveira. De kleine Braziliaan, bijnaam Raphinha, nam vijf van de in totaal zes Eindhovense doelpunten voor zijn rekening. Na de thee scoorde hij nog eens driemaal, al waren de laatste twee treffers makkelijker, doordat Apeldoorn de doelman al had ingewisseld voor een extra veldspeler.

De Apeldoornse futsallers zijn op plaats acht een stabiele middenmoter en maar zijn met nog zes wedstrijden te gaan nog niet zeker van een langer verblijf in de eredivisie. Om niet op de plaatsen 10 of 11 te belanden, die nacompetitie moeten spelen, is een zege nog zeer welkom. Wellicht volgende week als Apeldoorn op bezoek gaan bij Volendam.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn