RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen periodetitel voor vrouwen Victoria Boys

VROUWENVOETBAL – De vrouwen van Victoria Boys verloren zondagmiddag op eigen veld met 2-3 van de nummer twee in 1C, DVC’26. Bij rust stond de thuisploeg met 0-3 achter. Vlak voor tijd kwam Victoria middels een treffer van Sabine Gerrits nog terug in de wedstrijd (1-3), helemaal toen vlak daarna door een eigen doelpunt van de gasten uit Didam, het gaatje nog slechts één doelpunt bedroeg. De tijd was echter te kort om er nog een gelijkspel uit te slepen. Dat zou ook niet verdiend zijn want, zo oordeelde trainer Alpsarslan Kirboga, zijn ploeg had niet laten zien wat het allemaal in huis heeft: ,,Ik denk dat we niet goed met de spanning zijn omgegaan. Ik ben wel tevreden over de tweede helft, maar vind de winst voor DVC’26 terecht. Dit is een goede les voor ons.”

Zijn ploeg had dubbel pech, want vlak voor tijd verloor het ook Deveny Derksen die met een flinke blessure, kermend van de pijn, van het veld moest. ,,Ik weet nog niet of ze nu aan haar knie of enkel is geblesseerd, maar ben wel bang dat we haar de komende weken zullen moeten missen”, lichte Kirboga na afloop toe. Door de nederlaag greep Victoria Boys naast de eerste periodetitel. Daarnaast moest het ook de koppositie in de eerste klasse C over doen aan de gasten uit Didam.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn