• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gelderse titel weer voor Appoldro

TENNIS - Op zaterdag 2 november werden in het Gelderse Gendt de Gelderse Kampioenschappen heren- en damesdubbel dynamictennis gehouden. Het Apeldoornse Appoldro deed dit jaar mee met vijf teams en niet zonder succes. Christelle Zola en Linsey Sellman (SSS Irene) wisten hun titel te prolongeren.

De dames speelden in de dames 55- klasse. Ondanks dat zij op voorhand al de grote favorieten waren voor de titel, moest het zaterdag toch nog maar even gebeuren. Over de gehele dag waren er twee wedstrijden waarin het er echt om ging. Bij die wedstrijden stonden de dames er dan ook en met sterk en gedegen spel bleven zij deze dag ongeslagen. Uiteindelijk wisten ze dus heel knap de titel te prolongeren!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Rockrevival specials
16:00 tot 18:00
Non Stop Music
16:00 tot 18:00