RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Goede start in de Topdivisie voor Apeldoornse teams

VOLLEYBAL – De vrouwenteams van Alterno en Dynamo zijn de competitie in de Topdivisie goed begonnen. Het vorig seizoen door de bond teruggezette Alterno won onder leiding van de nieuwe trainer Wilfried Groothuis met 1-3 in Borne van de reserves van Apollo 8. Ging de eerste set nog naar de thuisploeg (25-20), daarna kwamen de Apeldoornse dames op stoom en wonnen ze drie sets op rij (25-20, 24-26, 19-25 en 13-25). Ook de mannen van Alterno zijn met een overwinning begonnen aan de nieuwe competitie. Tegen SSS3 werd het 1-3. (21-25, 17-25, 25-22, 18-25)

Dynamo maakte op eigen veld korte metten met US uit Amsterdam (25-16, 25-19, 25-19). De mannen van Dynamo komen pas op 4 oktober tijdens de strijd om de supercup voor het eerstin actie.

Volgende week treffen beide vrouwenteams elkaar in de Alternohal voor de eerste volleybalderby van het nieuwe seizoen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn