RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Groen Wit ’62 en Vink samen verder

VOETBAL - Marcel Vink blijft ook na deze zomer de hoofdtrainer van Groen Wit '62. De oefenmeester en de vereniging kwamen deze week een nieuw 2-jarig contract overeen. Hierdoor blijft Vink tenminste tot de zomer van 2022 actief op sportpark De Maten.

Vink maakte zelf in de jaren '90 als speler jarenlang deel uit van de hoofdmacht van de Apeldoornse club. Afgelopen seizoen begon hij hier aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer en sloot dat af met een tweede plaats. Ook dit seizoen draait zijn ploeg prima mee bovenin de vierde klasse.

,,Bestuur en spelersgroep zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Om het onderlinge vertrouwen te bevestigen tekent Vink een verbintenis voor nog eens twee seizoenen”, luidt het persbericht van de voetbalvereniging uit de Maten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn