RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Groen Wit ‘62 krijgt kwaliteitsimpuls

VOETBAL - Sven Teunissen verruilt het shirt van 1e-klasser Voorwaarts Twello voor dat van Groen Wit. Dat betekent dat de toch al versterkte selectie met de komst van Sven een flinke kwaliteitsimpuls krijgt. Daarbij komt ook Dylan Jonker de ploeg uit de Maten versterken.

Het voetbalverleden van de 23-jarige Sven ligt in Twello en Teuge, waar Sven furore maakte bij Voorwaarts en Sp. Teuge. In de zo abrupt beëindigde huidige voetbaljaargang was Sven een vaste waarde in de basis van de oranjehemden uit Twello, die een behoorlijk seizoen draaiden in de 1e klasse.

De interesse van Sven om bij Groen Wit ‘62 te komen voetballen, mag gerust een buitenkansje worden genoemd. Een buitenkansje dat met beide handen werd aangegrepen door coach Marcel Vink. En zo wordt de samenwerking tussen de trainers Vink en Van den Bosch en de ‘rookie’ nieuw leven ingeblazen. Terwijl Teunissen ook voor een aantal van de huidige selectiespelers geen onbekende is. 

Hij kan met recht een multifunctionele speler worden genoemd. Een speler die op vrijwel alle posities in de laatste lijn en op het middenveld prima uit de voeten kan. 

Dylan Jonker

De selectie van sv Groen Wit'62 verwelkomt nog een nieuw gezicht in de ploeg voor het komende seizoen: Dylan Jonker maakt de overstap van sv Vaassen naar de Matenaren.

Dylan bracht zijn voetballeven tot nu toe in Vaassen door. Na zijn jeugdopleiding bij KCVO te hebben genoten en daar ook de hoofdmacht te hebben gehaald, verruilde hij in 2015 het zwart-wit in voor het blauw-wit van buurman sv Vaassen. De afgelopen jaren heeft de 26-jarige Dylan zich ontwikkeld als rechtsback, terwijl hij daarvoor ook op het middenveld en als buitenspeler acteerde. Zijn snelheid en balverwerking zijn Dylan's grootste wapens.

Omdat een verhuizing vanuit Vaassen naar Apeldoorn op stapel staat, was er voor Dylan maar één club waar hij zijn voetballoopbaan wilde vervolgen en dat was Groen Wit. Op die manier volgt hij het voorbeeld van een flink aantal familieleden en vrienden. Zo is Dylan een neef van de bekende Groen Wit-familie Wezenberg. Ondanks het feit dat Dylan op de hoogte is van de breedte en de kwaliteit van de selectie voor het komende seizoen, is hij ervan overtuigd zijn waarde voor Groen Wit 1 te gaan bewijzen. Niet voor niets heeft hij zich in de laatste seizoenen prima staande gehouden in de 3e klasse.

Bron: Website Groen Wit ‘62

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn