RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Handballers van Achilles blijven koploper

HANDBAL - De handbalmannen van Achilles wonnen zaterdagavond met 37-27 van Borhave Olympia en lijkt daarmee weinig hinder te ondervinden van de blessuregolf die het team op dit moment teistert.

Achilles waslleen in het eerste kwartier zoekende en keek toen ook geregeld tegen een achterstand van twee punten aan. ,,Het was ook een beetje mijn schuld”, verklaarde trainer Nick Zwarteveen. ,,We begonnen met zes verdedigers op een rij en gingen daarna met één man ervoor spelen. Vanaf dat moment kregen we betere grip op hun aanval en ging het bij ons beter lopen.”

Mede door het aanvallend goed op dreef zijnde duo Wouter Beke, goed voor tien treffers, en de van het tweede geleende Peter te Winkel, die er zeven voor zijn rekening nam, leidde Achilles bij de rust comfortabel met 20-14.

Na de pauze speelde Achilles met de handrem erop de wedstrijd uit en ondanks de van tijd tot tijd in de ploeg sluipende concentratiefoutjes, kwam het team van Zwarteveen geen moment meer in de problemen.

Uitslag handbal Hoofdklasse A

AHV Achiles- Twente/Donar Borhave Olympia: 37-27 (20-14).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn