RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herfkens wint Marathontrail tijdens Midwintermarathon

ATLETIEK - De marathon trail door de Kroondomeinen is zaterdagmiddag gewonnen door Mick Herfkens. De Amsterdammer deed 3.04.15 uur over de 42,195 km. De marathontrail maakt onderdeel uit van de Midwintermarathon waarvan morgen de overige vier afstanden nog gelopen worden. Daarvan is de start en de finish op de Loolaan.

De trailmarathon, dit jaar voor de vierde keer op het programma, kon in tegenstelling tot vorig jaar, rekenen op zeer zachte weersomstandigheden. Het was bijna zomers.

De winnaar van vorig jaar, Edwin de Vos, moest dit jaar genoegen nemen met het zilver. Hij finishte met een tijd van 3:06:55 op ruim twee en een halve minuut van de winnaar. Alex Reuneker uit schiedam pakte het brons.

Sander Walhout was de snelste Apeldoorner. Hij finishte op de 6e plaats in een tijd van 3:20:52.

Vrouwen

Bij de vrouwen ging de winst naar Hedi van Dijk. De vrouw uit Oegstgeest ging naar haar woonplaats terug nadat ze het parcours had afgelegd in een tijd van 3:56:06. Maaike Janssen was met 4:20:32 op de 6e plaats de snelste vrouw uit Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn