RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hockeyoverzicht: Topweekend voor Apeldoorn

HOCKEY - Voor de Apeldoornse verenigingen was het een topweekend. De vrouwen van Ares en AMHC wonnen en ook bij de mannen van Ares kon de vlag in top. De mannenploeg van AMHC deed goede zaken door een punt van de nummer twee af te snoepen.

Het was Superzondag bij Ares en AMHC. De vrouwen mochten om 12.45 u. aftrappen. Ares moest eigenlijk wel winnen van het nog puntloze Deventer om in 2C uit de echte problemen te blijven. Dat lukte waardoor de ploeg van Remco van der Have de blik kan gaan richten op Bemmel dat met drie punten meer net een plekje hoger staat op plaats tien. Doelpunten waren na een kwartier spelen van aanvoerster Nienke van der Burg (1-0) en vlak voor rust Chadine Haouti  (2-0). Na de pauze scoorde van der Burg nog twee maal. De eerste uit een strafcorner en de tweede na een fraaie solo.

AMHC blijft middenmoter maar voegt wel weer twee punten toe aan het totaal, nadat het Leusden met 2-0 wist te kloppen. Lot Platteel tekende voor beide goals. Na alle gelijke spelen van de afgelopen weken een mooie opsteker voor Boy van Loon en zijn vrouwen. Het gaatje met Leusden bedraagt nu nog maar één schamel puntje. Momenteel staat AMHC op plek acht in 2C.

Mannen

De mannen van AMHC snoepten een puntje af van de nummer twee in de 1e klasse, Kromhouters. Het werd op Orderbos 4-4, waardoor Daan Weissink voorlopig meer naar boven dan naar beneden kan kijken. AMHC kwam via Casper Verhaak en Jorth Pieterson op een 2-0 voorsprong, maar voor de rust kwamen de gasten nog langszij. na de pauze kwam Apeldoorn weer op een voorsprong van twee doelpunten (Tom de Haan, Gertjan Ashouwer) maar ook nu kwam Kromhouters weer terug tot 4-4. Apeldoorn staat zevende met 16 punten uit tien wedstrijden.

Ook voor Ares was er tenslotte reden tot juichen. Laagvlieger Dash werd thuis met 3-1 geklopt. Het is inmiddels al weer de derde zege op rij voor de ploeg van captain Dennis Augusteijn. Door deze zegereeks staan de mannen van Ares nu gedeeld vierde in de derde klasse D.

Hockeyuitslagen zondag 17 november

Vrouwen

2D. 12.45: Apeldoorn - Leusden: 2-0

2D. 12.45: Ares - Deventer: 4-0

Mannen

1D. 14.45: Apeldoorn - Kromhouters: 4-4

3D. 14.45: Ares - Dash: 3-1

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn