RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Honkbalcompetitie sterk ingekort

HONKBAL - Voor de Apeldoornse honkballers van Robur’58 en WSB valt er dit seizoen weinig eer te behalen. Niet alleen heeft de bond het programma drastisch ingekort, maar tevens kunnen er dit jaar geen ploegen promoveren of degraderen.

In de topklasse heeft WSB na driewedstrijden spelen door één winstpartij momenteel twee punten: ,,Daar kijken we dit seizoen eigenlijk niet naar”, licht Ronald Bosman na de met 2-13 verloren wedstrijd tegen de Amsterdamse Boekaniers toe. ,,Er gaan dit seizoen geen ploegen uit en niemand kan promoveren dus we kijken niet naar de ranglijst. Onze doelstelling is een totaal andere dan die van vorig seizoen.” Toen deed de ploeg van WSB coach Bosman bovenin de topklasse mee: ,,Dit seizoen willen we gewoon zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Ik hoop een stuk of tien. De bond verwacht dat we tot medio oktober kunnen spelen maar ik vind dat nogal optimistisch. Meestal zijn de weersomstandigheden in oktober al niet echt geschikt meer voor ons spelletje.”

Het verlies van afgelopen zondag schrijft Bosman met name toe aan het ontbreken van zijn twee beste pitchers: ,, We konden niet beschikken over  Mark Bosman (blessure) en Dyon Joaquin (verplichtingen met Jong oranje softbal). Daardoor moesten we één en ander omzetten. Bovendien brachten we aan slag niet wat we normaal brengen.”

Ook voor de mannen van Robur ’58 staat er dit seizoen dus weinig op het spel. De ploeg  die uitkomt in de 2e klasse staat na twee wedstrijden nog droog qua punten. Zondag volgt een nieuwe kans als Sander Kip en zijn mannen op bezoek gaan in Hilversum. WSB mag vrijdagavond al aan de bak. Om 19.30 uur staat HCAW3 te wachten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn